Wedding Dj logo

Menu

Underholdning

Her vil komme anbefalinger til underholding som vi selv har mødt til fester rundt i Danmark men også selveste Julemanden. 

Den Magiske Julemand kender vi ret godt, faktisk så godt at vi har hans dragt hængende i klædeskabet, så mangler du en julemand til din julefrokost eller familie dag i virksomheden, så skriv endelig til os… øhh ham… 

Kontakt dem endelig for et tilbud… 

5/5

Den Magiske Julemand

“Mor, mor…. Dét var den rigtige Julemand” oplever jeg tit børnene sige, når jeg er på vej videre til endnu flere søde børn.. 

Den Magiske Julemand kommer gerne og besøger familien op til jul. Men også til firmaets eller foreningens julefest/happening, i storcentre, butikker,  gågaden, i børnehaven, på skolen, på julemessen eller andre steder, hvor der skal spredes ægte, varm og hjertelig julestemning.

Jeg danser gerne om juletræet, tager imod ønskesedler, uddeler godter, stiller op til fotos med børnene og barnlige sjæle til jeres julearrangement.

Et besøg forstærker juleglæden og det er dejligt at se hvordan de kære børn, men ikke mindst også de voksne står og bliver helt genert, når de bliver hilst på af selveste mig.

Kontakt Den Magiske Julemand for at få en pris der passer til jeres arrangement.

Her sidder Den Magiske Julemand i sin julemandsstol