Wedding Dj logo

Menu

Festlokationer

Vi oplever mange flotte og festlige omgivelser, til den perfekte fest rund i Danmark… 

Det betyder også meget for os at opleve hvordan festlokationens personale behandler alle der kommer, om man er brudeparret, gæster eller os der skal arbejde der på dagen. 

Ud fra disse erfaringer, er der nogle steder vi gerne vil fremhæve og anbefale. Der er selvfølgelig mange dejlige steder derude og vi vil naturligvis opdatere vores anbefalinger efterhånden som vi møder flere dejlige steder. 

Kontakt dem endelig for et tilbud… 

5/5

Restaurant Slotsstalden Tirsbæk

Vi har spillet på Restaurant Slotsstalden Tirsbæk og med stor begejstring.

Det der gør stedet unik er de flotte omgivelser i selve slotsstalden hvor restauranten befinder sig. Men især også i omgivelserne omkring Tirsbæk Slot.

Kim der ejer stedet og de ansatte er alle rigtige rare og det mærker man med det samme som gæst. 

Det er et sted hvor de er yderst professionelle men hvor der samtidig er plads til at rumme alle gæster på hjertevarm måde..

 

Restaurant Slotsstalden Tirsbæk skriver:

Står du over for at skulle holde Bryllup nær Vejle, er Restaurant Slotsstalden valget der giver en uforglemmelig dag.

Et bryllup i Restaurant Slotsstalden på Tirsbæk Gods skal være en helt særlig oplevelse og minde, da det for de fleste er livets største fest.

Vi sætter derfor en ære i at gøre jeres fest til den mest mindeværdige og personlige fest.

Fra start til slut vil vi gøre alt for at jeres fest bliver som I har drømt om. I samarbejde med vores dygtige kokke sammensætter vi den menu som falder i jeres smag ud fra sæsonens friske råvarer.

Vi planlægger dagen ud fra jeres ønsker og drømme om den perfekte dag.

Ønsker I at starte festen om eftermiddagen, så er I velkommen til selv at medbringe bryllupskagen, så sørger vi for kaffe osv.

Ønsker i en fest til en fast pris laver vi gerne et tilbud til jer evt. ud fra jeres budget.

De hyggelige selskabslokaler i Restaurant Slotsstalden Tirsbæk
Restaurant Slotsstalden Tirsbæk fine festlokale
Wedding DJ spiller til bryllup sammen med band.
Wedding DJ spiller til bryllup på Restaurant Slotsstalden Tirsbæk
5/5

Nebelgaard

Vi har et par gange spillet i disse fantastiske omgivelser. Der er plads til 32 overnattende og lidt flere hvis der ikke skal overnattes. Det er de smukkeste rammer til en intim lille bryllupsfest hvor man ønsker at forkæle sine gæster, som kan overnatte og måske nyde søndagen i poolen. 
Værtsparret, Brian og Jane, er de sødeste mennesker og ønsker virkelig at I får den bedste oplevelse… 
 
 
Nebelgaard skriver: 
 
Om Nebelgaard – Plads til alle i ren luxus
 
Nebelgaard er et unikt feriedomicil til 32 personer i landlige omgivelser. Den tidligere avlsgård fra 1850 er blevet totalrenoveret i 2008/2009, så den gamle lade, stalde, høloft og roekammer idag fremstår som en luxus-feriebolig på 950 m2, med alt hvad hjertet begærer.
 
Der er en stor afdeling med swimmingpool med rutschebane, spa og sauna. Aktivitetsrum med bordtennis, bobspil og bordfodbold. 
Udover dette en minibiograf, selvfølgelig med biografstole og storskærm. 
Den store lade på 200 m2 er indrettet som opholdsrum med et langbord til alle husets gæster. Derudover flere sofagrupper, et antikt billardbord og en 50″ fladskærm.
 
Køkkenet er indrettet i det gamle roekammer og er godt udstyret, endvidere er der et grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler.
 
Staldene og høloftet er indrettet med værelser, 9 badeværelser og stort sofaområde med panoramavindue. Nebelgaard ligger i naturskønne omgivelser med sø og eng, stor terrasse og sandkasse. Fodboldbane, petangue og en stor naturlegeplads til både store og små.
Nebelgårds store lokale
nebelgaards festlokale
Klar til fest på Nebelgaard hvor jeg helst ikke skulle komme for langt ud i lokalet pga pladsen.
Wedding Dj til fest på Nebelgaard.
5/5

Assersbølgård

Vi har spillet en del gange på Assersbølgård. Det der gør stedet unik er de flotte omgivelser og alle de muligheder der er der. De er kreative og åbent for muligheder, så ønsker du enten en traditionel eller anderledes fest, så er mulighederne hos dem. De lejer også alt fra hoppeborge, rodeotyre til paintball ud, så der er ingen begrænsninger ved dem. 

Ledelsen og de ansatte er alle rigtige søde og helt nede på jorden, det syntes vi er rigtig rart at opleve sådan et sted…

Assersbølgård er stadig en forholdvis nystartet virksomhed, og her jagter man kun de gode oplevelser og kender ikke sætningen “Det har vi prøvet før og det kan vi ikke!”

 

Assersbølgård skriver:

Hos Assersbølgård kan du afholde alt lige fra møder, konferencer og teambulding, til familiefester og polterabends. Vi har et stort udvalg af aktiviteter, som sikrer jer mange timers sjov og underholdning. 

Vi tilbyder både mødelokaler og festlokaler, som kan rumme fra 8 til 250 personer, der inkluderer alt nødvendigt AV-udstyr. Vi sørger for forplejning og servering, så I kan bruge tiden på at være sammen.

Har jeres gæster brug for overnatning, har vi både dobbeltværelser på gården, ferielejligheder og shelters med bålsted, så der er noget for enhver smag.

Et event er bare sjovere på Assersbølgård, og vi glæder os til at give jer en uforglemmelig dag.

Klar til fest i den store sal på Assersbølgård
Assersbølgårds fine og store festlokale
Assersbølgårds store sal forvandlet til bryllup
Wedding DJ spiller til bryllup på Assersbølgård
5/5

Tyrstrup Kro

Vi har spillet en del gange til forskellige arrangementer hos Tyrstrup Kro.. Lige fra de små intime smukke lokaler til den store glas sal.

Her oplever vi med sikkerhed deres proffessionisme og nærvær hver gang. Torben som ejer kroen har altid tid til at tage godt imod en og sammen finder vi stedet der er mest optimalt for en opsætning. 

For det meste oplever man også Torben præsentere menuen på en varm og humoristisk måde. Kroen ville ikke være det samme uden ham…

Det er tydeligt at personalet er inspireret af ham og er også altid en god oplevelse og ikke mindst køkkenet der laver den lækreste mad. 

Vi har allerede flere bryllupper booket ind hvor det skal foregå hos dem og det glæder vi os til. 

 

Tyrstrup Kro skriver:

I 1987 overtog den nuværende ejer kroen, og han har ved et dygtigt og målrettet arbejde

formået at gøre Tyrstrup Kro til et meget anerkendt spisested, hvor gæster kommer langvejs fra for at nyde og opleve
et godt måltid ved et veldækket bord i hyggelige lokaler.
Men også lokalbefolkningen gør flittigt brug af kroen, og festsalene er rammerne om talrige familiefester, møder, kurser
og lignende.

Hygge udenfor Tyrstrup Kro
Selv omgivelserne ved Tyrstrup Kro er indbydende
Wedding DJ spiller til bryllup på Tyrstrup kro
Wedding DJ spiller i de smukke omgivelser på Tyrstrup Kro
5/5

Gørdinglund Herregård

Vi har haft æren at spille både til bryllup og fødselsdag i Gørdinglund men også været der i den røde dragt, som en berømt figur i juletiden…

De har virkelig de flotteste omgivelser og vi nyder at når ens opstilling bliver omkranset af det flotteste tyl og store gulvlysestager… og det til sammen bliver så smukt og festligt. 

Familien der driver stedet er virkelig også jordnære og søde, så er sikker på at I vil få det dejligste sted til jeres eventuelle bryllup.

 

Gørdinglund Herregård skriver:

Hold  Jeres drømmebryllup, konfirmationen eller 40 års fødselsdagen på Gørdinglund Herregård i idylliske omgivelser.

 Vores hyggelige festsal – en 300 m2 stor renoveret festsal der kan deles op efter ønske og er sammenbygget med hovedbygningen. Salen kan rumme op til 150 personer og med plads til musik/band. Der er køkkenfaciliteter, borde og stole til rådighed samt overnatningsmulighed for 42 personer i hyggelige værelser. Der er 3 toiletter i forbindelse med festsalen.
Gæsterne har ligeledes mulighed for at benytte stedets forskellige aktiviteter og spil.

I gårdens fritliggende længe findes en spisesal med plads til 75 personer. Der er tilhørende køkken, toiletter og en hyggelig kaffestue på 1. salen med udsigt over ådalen og haven. Denne bruger vi selv til morgenmadsgæster og egne arrangementer.

Ved leje af Gørdinglund Herregård får I muligheden for at designe Jeres egen fest. Vores koncept bygger på at man lejer hele hovedbygningen med alle værelser samt festsalen/aktivitetshallen. Man står selv for opdækning af borde, bespisning, drikkevarer osv.

Gørdinglund Herregård store flotte gårdsplads
Det kan ikke blive meget mere storslående når man kommer ind af porten ved Gørdinglund Herregård
Wedding DJ spiller til bryllup i de flotteste opgivelser med tyl i loftet og væggene.
Wedding DJ spiller til bryllup på Gørdinglund Herregård
5/5

Lønborggaard

Vi har også spillet på Lønborggaard flere gange og det vi især bemærker her, er den store sal og den charme det synlige spær har. Det er så fint at der er meget plads og det samtidig bare er så hyggeligt og varmt der. 
 
Naturen og alle de muligheder der er for at forkæle overnattende familie og venner taler virkelig for en fest på Lønborggaard
 
 
Lønborggaard skriver:
 
Familiefest, ferie, firmafest eller konference – Så er Lønborggaard det perfekte sted at søge hen!
Her finder du:
– Store lokaler og overnatning for op til 46 personer
– 70 m2 stor swimmingpool samt 24 m2 børnepool
– 450 m2 stor aktivitetshal med plads til b.la. boldspil, badminton, rulleskøjteløb.
– Opladning af elbiler.
– Skønne naturomgivelser
– Konferencefaciliteter
Værelserne:
15 soveværelser med dobbeltsenge med egen udgang til stor terasse, med udsigt til rådyrene og fiskehejren i vandkanten.
Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet. 2 værelser er store med ekstra brede døre samt specialindrettede badeværelser, og dermed egnede som familieværelser.
Beliggenhed:
Et naturskønt område i vestjylland med mulighed for, at sejle i kano på Skjern Å eller tage den hyggelige tur langs åen med en spadseretur, cykeltur eller på hesteryg
Lønborggaard i de smukkeste omgivelser
Lønborggaard​ ligger virkelig i de flotte omgivelser og natur
Wedding DJ spiller til bryllup i de flotte rammer med synlige spær.
Wedding DJ spiller til bryllup på Lønborggaard​