Wedding Dj logo

Menu

Hvem er Wedding DJ?

Hans allerførste arrangement som 13-årig dreng fandt sted på “Stedet”, en fritidsklub i Vejen. Morten havde en pladespiller og en båndoptager, og lysshowet bestod af en enkelt kasse med tre farvede 60W pærer. Da han boede i nærheden, læssede de en lille trailer og skubbede den derhen. Men da de skulle sætte op, knækkede pick-up’en på pladespilleren. Så de 200 kr., han fik for sit første spillejob, gik til en ny pick-up.

Mortens diskotek fik navnet LACOPARI, og det har givet ham mange oplevelser. Alt fra at spille til receptioner på boreplatforme til at deltage i DM i mobildiskoteker, hvilket gik ret godt… Da Mortens første barn kom til verden, solgte han LACOPARI, men tror stadig, at det eksisterer et sted derude…

Morten måtte erkende, at han ikke kunne undvære DJ-livet, og det var som DJ Morten Bartelsen, at han fortsatte sin karriere og skabte koncepterne Back to the 80’s og Wedding DJ.

Koncepterne opstod især på baggrund af hans store kærlighed til at spille musik til bryllupper og 80’er-fester.


Vi vil også lægge stor vægt på at levere musik til din fest og sikre en uforglemmelig oplevelse…

De forskellige logoer DJ Morten Bartelsen har haft.

Når man vælger at booke DJ Morten Bartelsen til sin fest, kan man være sikker på at være i trygge hænder. Morten er sjov, medlevende og underholdende, og med mere end 38 års erfaring har han en fin fornemmelse for at aflæse publikum og vælge den rette musik, der får alle aldersgrupper til at indtage dansegulvet. Selv under middagen, hvor musikken er rolig, har gæsterne svært ved at sidde stille. Dansegulvet bliver ofte taget i brug allerede før desserten bliver serveret.

Mortens udstråling rammer alle i lokalet. Uanset om det er til en børnedisko eller et guldbryllup, skaber han en varme i rummet, der får alle til at føle sig trygge, i gode hænder og tiltrukket af dansegulvet.

Hvis du ønsker et fantastisk setup med dansevenlig musik og en festlig 5-stjernet DJ, så er det Morten Bartelsen, du skal have fat i. Han leverer en hel pakke, der sikrer, at gæsterne får en uforglemmelig fest i jeres selskab.

Morten har flere gange fungeret som konferencier ved Open Air-arrangementer og har også været DJ-opvarmning for mange kendte bands.

DJ Morten Bartelsen
Her ser man et nostalgisk billede fra diskoteket i slutningen af 1980 hvor det var hjemmelavede trækasser med almindelige farvede pærer i.