Wedding Dj logo

Menu

FAQ / Betingelser

Når man skal vælge en DJ til sin fest, opstår der som regel en række tanker og spørgsmål. Vi vil forsøge at besvare mange af dem her, men vi foretrækker at tale direkte med vores kunder, da det giver os mulighed for at sikre, at de føler sig trygge og tilfredse.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle tanker eller spørgsmål. Vi er her for at lytte og hjælpe dig med at skabe den perfekte festoplevelse.

5/5

Lysopsætning
Vi stiller det lys op der passer til den plads der er afsat til os og hvad der passer til lokalet. Det er vigtigt for os, at udstyret ikke dominere på en negativ måde nu hvor I har pyntet så pænt op til den store fest.

Uplights (vægbelysning)
Uplights indrammer lokalets vægge i en specifik lys-farve. Belysningen er i høj grad med til at skabe en stilren og festlig atmosfære. Især hvis man gerne vil nedtone eller slukke lyset fra loftlamperne. Vi plejer at stille vores uplights op af vægge/søjler eller ud fra hvordan lokalet er indrettet.

Røgmaskine
Du har mulighed for at vi bruger røgmaskine, som giver en ekstra effekt til dansegulvet og lyset. Her er det vigtig at eventuelle brandalarmer er koblet fra i festlokalet. En eventuel falsk alarm og gebyr i denne forbindelse er arrangøren ansvarlig for.

Disco/spejlkugle
Hvis du skal holde en 70’er, 80’er- eller discofest er det altid rart at have lidt ekstra krydderi til dansegulvet.
Mange gange har vi den med alligevel, for det giver altid en god stemning.

Mikrofon
Du har mulighed for at låne en mikrofon, som kan bruges til taler og festlige indslag i løbet af festen.

Vi opsætter udstyret cirka 1 1/2 – 2 timer før det aftalte starttidspunkt på dagen, med mindre andet er aftalt.

I situationer, hvor der under leverancen, skal bæres udstyr op af trapper, vil det være kundes ansvar at foretage løfteopgaver, medmindre andet er aftalt. DJén sørger altid for at flytte udstyr fra gaden til stueplan. I tilfælde af at der ikke er elevator på afholdelses lokationen, og udstyret skal bæres op af trapper, vil denne løfteopgave altså skulle foretages af kunde, medmindre andet er aftalt.

Er der ikke aftalt noget og folk til at afhjælpe dette, kan ekstra betaling forkomme.

 

Hvilken sang dansede I til første gang I mødtes? Hvilken sang ønsker bruden at danse med sin far til? 

Du har mulighed for at sende os dine musikønsker/playliste på forhånd. Dette gøres via. mail, sms eller messenger. Såfremt at du har sendt os musikønsker inden festen, vil vi bygge aftenens musikalske forløb op efter dine ønsker. Vi anbefaler altid at musikønsker og andre detaljer planlægges i ugen op til festen. Erfaringsmæssigt virker det bedst at gennemgå alle detaljer så tæt på festen som muligt. 

 

Ja det kan vi uden tvivl, faktisk er det den type fester vi laver flest af. I vil få afdæmpet dinner musik under middagen som er med til at skabe den rette stemning.

Vi medbringer i de fleste tilfælde også instrumental versioner af de klassiske festsange, som gæster plejer at lave sange på.

 

Normalt er en alm. 230 volt stikkontakt helt fint. Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

 

Det er din og dine gæsters fest, og du er altid hjertelig velkommen til at komme op til pulten og ønske numre på aftenen. Vær dog opmærksom på at vi typisk har gang i et “set”, som er bygget op omkring tidligere numre og muligvis andres ønsker. Derfor garanterer vi ikke, at det nyligt ønskede nummer kommer med det samme (efter næste nummer).

 

Det er altid muligt at forlænge spilletiden på aftenen. Det koster 500 kr. pr. halve time og afregnes efter arrangementet. 
Hvis det kan lade sig gøre, så vil vi gerne vide det 15 min. før det aftalte sluttidspunkt er. 

 

Det er ikke et krav, at sørge for forplejning til os – men vi sætter naturligvis pris på lidt forplejning, såfremt du skulle have lidt til overs. Vi sætter også stor pris på vand/sodavand undervejs.

 

Wedding DJ yder altid leverancegaranti. 

Det påhviler Wedding DJ at træffe foranstaltninger, der kan sikre optræden til aftalt tid, uanset forsinkelser eller aflysning af transportmidler. Wedding DJ kan være nødsaget til at udskifte DJ inden, eller på, afholdelsesdatoen, såfremt at den oprindelige DJ skulle blive syg eller ramt af en ulykke. Når leverance garantien træder i kraft er Wedding DJ forpligtet til at underette kunde om situationen. Wedding DJ bestræber sig altid på at erstatte med en kompetent afløser, og sørger for at den nye DJ modtager alle væsentlige informationer, så arrangementet bliver afviklet som oprindelig aftalt. 

Dog ydes der ingen garanti for de personer jeg anbefaler, men skulle der være problemer, vil vi altid hjælpe alt det vi er i stand til. 

Kontrakten er bindende fra det øjeblik, hvor diskoteket modtager den fra arrangøren i underskrevet tilstand.

Aflyses arrangementet af arrangøren, faktureres der efter følgende system:

Mere end 4 uger i forvejen = 50% af det i kontrakten angivne honorar. 2-4 uger i forvejen = 75% af det i kontrakten angivne honorar. Mindre end 2 uge i forvejen = 100% af det i kontrakten angivne honorar.

Mange ønsker at betale inden festen, så man ikke skal tænke på det mens man står og tager afsked med gæsterne. For os er det ikke så vigtigt om det er inden eller efter. Vi har stor tillid til at det nok skal ske. Der kan betales med bankoverførsel, mobilepay eller kontant. 

Vi er så heldig at en del af vores kunder har lyst til at fortælle om deres oplevelse med DJ Morten Bartelsen. Det betyder rigtig meget for os at man vil tage sig tiden til det…

Langt de fleste af vores jobs er kommet via “mund til mund” anbefalinger og det syntes vi er den bedste måde at booke en DJ på. Her ved man fra nogen man måske kender, hvad man kan forvente af den bestilte DJ.

Wedding DJ bestræber sig altid på at skabe sikre rammer i forbindelse med det medbragte udstyr, strømførende kabler og lokationens interiør.
Kunde er erstatningsansvarlig for enhver skade der forårsages af kunde, eller af kundes gæster, på det medbragte udstyr. Kunde må ikke flytte eller røre det medbragte udstyr uden Wedding DJs samtykke. 
Wedding DJ er ikke erstatningsansvarlig i henhold til aftale ved brand, vandskade eller funktionssvigt til arrangementet. Wedding DJ er på intet tidspunkt ansvarlig for skader, med mindre det er på eget udstyr.
Wedding DJ er ikke forpligtet til at foretage reparation eller udskiftning af udstyret i leveranceperioden på afholdelsesdatoen, såfremt at kunde eller gæster til arrangementet har forvoldt skade på udstyret.

Kontrakten mundligt eller skriftligt er indgået med sædvanligt forbehold for force majeure (Strejke, lockout eller anden arbejdsstandsning, trafikalt nedbrud, ministerielt forbud, krig ildsvåde, orkan, storm, oversvømmelser, ulykkestilfælde, epidemier, pandemier, havari eller anden former for materielle skader), ensbetydende med at Wedding DJ ikke er forpligtet til at levere ydelsen. 

Wedding DJ’s betalingsbetingelser er stadigvæk gældende ved force majeur.